Välkommen!

Välkommen till vår nya hemsida!

Vår idrottonline sida kommer självklart att finnas kvar men nyhetsförmedling sker via denna domän/sida främst. Vi tycker det blir enklare att administrera sidan för gemene man. Sidorna är också under uppbyggnad , det sker diverse tester så utseendet kan hoppa dag-för-dag men registrera dig redan nu så kommer du inte missa något av vikt. Vi finns också på facebook sedan tidigare men alla vill inte vara med på fb av olika orsaker. Då har vi denna sida. För diskussioner, där man inte vill stoltsera med sitt namn utan kan använda ett helt valfritt alias, så finns det ett forum i menyn ovan. Det kommer hela tiden mer funktioner.

Välkommen och prova runt och skicka även in förbättringar, frågor till mig!

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar